Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

EΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

Επίσκεψη στο πλανητάριο:

Πριν λίγες ημέρες η Στ’ και η Ε’ τάξη του σχολείου μας πήγαν μια εκδρομή στο Ίδρυμα Ευγενίδου ή αλλιώς Πλανητάριο. Είδαμε μια παράσταση σχετικά με το πιο λαμπερό άστρο της ημέρας,τον ήλιο. Η παράσταση ήταν πάρα πολύ ωραία όπως και το υπόλοιπο του ιδρύματος. Μεγαλύτερη εντύπωση μας έκανε ένας δορυφόρος στον πάνω όροφο του πλανητάριου.Δορυφόρος στην πάνω αίθουσα του Πλανητάριου.
Η αίθουσα στην οποία υπάρχουν τα μηχανήματα τα οποία χρειάζονται για να παιχτεί η παράσταση.
    Επίσης μπορούσες να δεις την αίθουσα στην οποία βρίσκονται τα μηχανήματα για τη σωστή λειτουργία των παραστάσεων. Μόλις μπήκαμε μέσα στην αίθουσα για να παρακολουθήσουμε την παράσταση οι περισσότεροι ζαλίστηκαν! Αυτό έγινε γιατί η αίθουσα είναι κυκλική και έτσι χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να την συνηθίσεις!

Αίθουσα στην οποία υποδέχονται τους επισκέπετες.Λίγο πριν αρχίσει η παράσταση.

     Όταν μπήκαμε όλοι μέσα και καθίσαμε στις θέσεις μας άρχισε να ακούγεται ένας πολύ δυνατός ήχος. Τότε καταλάβαμε ότι ξεκίνησε το έργο και το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να κάτσουμε αναπαυτικά και να το απολαύσουμε!
    Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει έστω και μια φορά στην ζωή τους να επισκεφτούν το Πλανητάριο γιατί είναι πραγματικά μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

Όλες τις εικόνες τις τραβήξαμε εκείνη την ώρα από μια απλή φωτογραφική μηχανή!

                                                                                     Επιμέλεια: Έλια Πρίφτη και Αντριάνα Μαρκουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου